top of page

SPECIALISATIES

LYMFEDRAINAGE

Volgens de methode van Leduc. Stimuleren van het lymfestelsel bij oedemen of zwellingen na ongeval, operatie, borstamputatie of ten gevolge van circulatiestoornissen.

DRY NEEDLING

Behandeling van myofasciaal pijnsyndroom, pijn en stijfheid in de spier met behulp van naaldjes in de zogenaamde triggerpoints van de spier.

PERINATALE BEGELEIDING

Begeleiding tijdens de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling alsook opbouw van een oefenprogramma na de geboorte van het kindje. Ook het aanleren van babymassage is mogelijk.

TEMPEROMAN
DIBULAIRE DYSFUNCTIES

Voor al uw problemen met het kaakgewricht zoals tandknarsen, klemmen, klikkend geluid, beperkte mondopening,...

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Zowel acute problemen (overbelasting in de schouder, lage rugpijn, nekklachten, heup- en knieprothese…) als chorinische problemen (reuma, MS, parkinson, gangrevalidatie…).

SPORT
REVALIDATIE

Zowel posttraumatisch (enkelverstuiking, fracturen, spier- en peesletsels...) als postoperatief (voorste kruisband reconstructie, schouderoperatie...).

MANUELE THERAPIE

Mobilisaties en manipulaties gericht op het creëren van een balans tussen articulaire (gewrichten), musculaire (spieren) en neurogene (zenuwen) structuren.

NEURO
REVALIDATIE

Revalidatie na neurochirurgische ingrepen of hersenletsels (beroerte, trauma’s, bloeding…), alsook begeleiding bij chronische aandoeningen zoals MS, Parkinson, spierziektes…

ANDERE SPECIALISATIES

Heeft u een specifieke behandeling nodig die u hier niet onmiddellijk terugvindt? Geen probleem, contacteer ons even en we bekijken wat de mogelijkheden zijn!

bottom of page